Sme.sk » fotky.sme.sk » Diskusné fórum » Voľná diskusia » Tak si ma zas prečítajte. Prečo pravencan?

Tak si ma zas prečítajte. Prečo pravencan?

Včera mi napísal jeden pán, vystupujúc tu pod menom "pravencan" že svojími odbornými výrazmi a označovaním jeho fotiek za bezduché cvaky som ho vyhnal z Fotky.sme... a pod.. Som z toho zmätený mierne, lebo tento pán bol schopný sa mi prihlásiť "lajknúť" na moju stránku na Facebooku, vyjadriť sa k pár fotkám a potom spustil... 

Čo sú toto za praktiky? Ubližil som Ti natoľko pravencan aby si kvoli mne opustil túto stránku, nehnevaj sa, ale je to úbohé, divné, písal si mi že si pedagog, málokedy sa pomýliš, ale...

Takisto včera pri mojej pridanej druhej foto s názvom "Vykašľal sa cigáň na biznis..." nabehlo zrazu spústa pozretí, mám za ňu nula bodov, to ma má akože sklamať, odratiť...? O čo tu ide, ako je toto technicky možné a kto z Vás tu za takýmito špekuláciami stojí? Bože, ak som dal niekomu niekedy nejaký koment-a takto ho to položí ako pána pravenčana s dlhoživotnými skúsenosťami a bude ma on takto súdiť na základe nejakého virtuálneho bytia tu, priebehu pár mesiacov, tak je to na zamyslenie. na Fotoaparáte.cz je to o dosť drsnejšie, tam sa autori hádžu na ignore listy... aj tam mám nejaké svoje foto, a dostal som tam už všeličo, a nepoložil som sa, ani mnoho iných a sú tam isto autori ktorí to myslia fakt svami dobre aj napriek tvrdej kritike nie ako tu

prihlasovanie sa na Facebook, sledovanie ma a potom vyrieknúť súd... Ale veď sme tu amatéri, stáva sa, nikdy som netvrdil -že som bez chýb, ale kúsok sebareflexie tu zjavne chýba aj niektorým iným užívateľom... 

Diskusné príspevky:

Pridal/a hoja (Horváth Ján) 28. marca 2012 o 08:20:24

Ľudkovia a či Vám už načisto preskočilo??? Správate sa ako urazené decká (alebo urazení politici). Jeden na druhého zvaľujete vinu, prečo odchádzate z portálu. Ale však tu nikto nikoho nedrží. Ak niekto má pocit, že je tento portál pre jeho veľdiela príliš amatérsky, nuž nech odíde, ale bez zbytočných pátosov. Damuš má síce aj kritické komentáre, ale je to jeho videnie. A tuším sa vie aj ospravedlniť. Takže ja by som to videl ako zakopanie vojnovej sekery, Damuš sa prestane trápiť a Ty Pravenčan hurá späť na scénu!!! OK?

Pridal/a byron (Rado Mikuš) 28. marca 2012 o 09:50:33

Myslím, že Damušove komenty sú vcelku ok. Tu je dlhodobo problém vždy, keď niekto napíše kritickejšie. Vrele doporučujem prezentovať fotky aj na iných portáloch, kde je ktitika bežná a podľa mojich skúseností pomerne tvrdá. Potom sa  bude zdať fotky.sme ako prechádzka ružovou záhradou aj pri kritickejších komentoch. "Kto sa bojí, nech nechodí do lesa" :).

Pridal/a Roman Suja (reikoxa) 28. marca 2012 o 15:04:44

Mne napríklad riadna kritika vyhovuje, určite sa z nej dozviem viac ako len "páči sa mi", alebo ...

Pridal/a Damuš Macho 27. marca 2012 o 16:33:21

Verejne sa Ti ospravedlňujem pravencan, nemal som absolútne v úmylse vyštvať Ťa z tadeto, vráť sa -mnohých isto potešíš,

ospravedlňujem sa všetkým ostatným, ktorých som sa nejak dotkol svojím komentárom na fotku, komentoval som fotky nie ľudí ktorí ich robia

dám už pokoj, nechcem nikoho obťažovať, tento portál má už svojích ľudí. 

Pridal/a byron (Rado Mikuš) 27. marca 2012 o 17:04:32

Ako som už písal, kladiem si otázku, či tu ešte ide o fotky ?

Pridal/a Muro09 27. marca 2012 o 21:23:08

byron, dobrú otázku si položil. Do stretka ešte nejak vydržíme a potom adieu. Tuším aj zostava fotostretka sa trochu zdecimuje, ako vždy.

Pridal/a Igor 27. marca 2012 o 16:45:08

zle si sa vyjadril. Správne malo byť tento portál má už svoje obete

:-/

Podrobné údaje o téme

Téma: Tak si ma zas prečítajte. Prečo pravencan?
Stav témy: otvorená
Založil/a: Damuš Macho
Založené: 27. marca 2012 o 07:45:52

Podrobné údaje o fóre

Fórum: Voľná diskusia
Stav fóra: otvorené
Založil/a:
Založené: 27. októbra 2009 o 07:40:21

Ďalšie témy