FOTOvýstava
Dajte na známosť fotovýstavy autorov pôsobiacich tu na fotky.sme v minulom aj prítomnom čase.
Diskusné príspevky:
Bianchijan, ďakujem..:-) Možno raz aj to fotostretko vyjde a pokecáme osobne.. :-)
... mám úprimnú radosť z Tvojho úspechu ... srdečne blahoželám ...!!!
tiež sa pripájam ku gratuláciam ....... mala som možnosť pozrieť si Tvoje foto na fb ..... a skutočne klobúk dolu, parádička .... rada by som videla i naživo .... lenže kde sú KE a kde ja .... riadna diaľka .... ale možno aj to raz bude ... ešte raz úprimne gratulujem :)
Gabi, úprimná vďaka, mám radosť ak aspoň niekoho moje fotky potešia.. :-)
Veľmi pekne ďakujem, Russtier...
:-)
Takže ak by niekto mal cestu do Ke..a do OC Optima, tiež pozývam na malú "papierovú" fotoprezentáciu...
alebo:
Ďakujem
Pekný deň
Adriana, som potešená, že Tvoja múza poézia svetlo sveta vzhľadá. Páči sa mi, keď fotka slová k sebe skladá a potešenie nachádza. Robím to tiež tak, prajem pozitívny ohlas, až budem cestu týmto smero mať, rada nazriem a zastavím sa myšlienkou aj pohľadom.
Ďakujem pekne, Natalia, teda až budeš mať cestu do Ke, daj vedieť, dáme ministretko.. :-)
blahozelam aj ja... zelam aj nadalej dobre svetlo a krasne fotky :-)
Golconda, veľmi pekne ďakujem.. :-)
gratulujem, škoda do KE mám ďaleko, pozrela som si na FC :-) ta zima je krasna
Daniela, ďakujem.. :-)
Gratulujem :) je výborné, že tvoje obrázky môžu ľudia vidieť aj takto - máš čo ponúknuť ..... a prekvapila si ma aj tou poéziou, aj keď tvoje fotky naznačovali, že k nej nebudeš mať ďaleko
Ardea, ďakujem...:-) Áno, poézia bola vlastne tým, čo ma k foteniu priviedlo opäť , ale už s hlbším záujmom a širším záberom. Rada by som si svoje básne ilustrovala fotkami.. :-) Ešte raz ďakujem..
gratulujem! Je to úplne iné vidieť svoje fotky vo veľkom formáte na stene ako na monitore:) Inak pozrel som na Tvoj facebook a zistil som, že máme aj spoločné kamošky, Zuzku Machavovú a Zuzku Ráczovú, sranda, aký malý svet:)
Vďaka..:o) Uždávno som prišla na to, že svet je maličký...to len my si ho robíme často nadrozmerným..:-)) A známe..jedna je dokonca z rodiny..:-)) Ešte raz ďakujem..
Škoda, že nie som bližšie, rada by som pozrela. Tak aspoň na facebooku. A gratulujem :)
Ďakujem, už som si Ťa pridala na FB :-)
úprimné blahoželanie Adriana
Díky, Ivan..Cením si to.. :-)
srdecne gratulujem modraa...
Ďakujem, Avaata.. :-)
gratulujem :)
Vďaka, Rado :-)
Gratulujem :-))) budú aj neaké fotky z výstavy na FB?
Ďakujem..na FB je viac fotiek, ako na výstave..o))
Čaute SMEčkari.
Rád by som Vás pozval na výstavu fotografií Fotoklubu Vráble v obchodnom centre Mlyny v Nitre. Výstava trvá od 1.12. do 21.12.2012.
http://mlyny-nitra.sk/clanok/231/Umenie_zivota
Spišiaci a návštevníci Spiša chystá sa už na budúci týždeň klubová výstava, tak neváhajte a príďte mrknúť, budú tam aj moje "fotodiela" :) http://www.osvetasnv.sk/schatrala-a-carovne-divoka-je.a281.html
A ešte niečo pre východniarov z Košického kraja n ajeho propagáciu, tak zalovte v svojich fotoarchívach a prispejte svojou fototvorbou !
Vyzerá to veľmi zaujímavo, keby v Blave som, hneď tam bežím. Alepsoň niečo nové som si prečítal a sa dozvedel.
Výstava fotografií nášho člena http://fotky.sme.sk/fotka/275556/lumax?msg=1#msg1737779
Dávam do pozornosti autorský výstavu v Prievidzi od Cakyho. Niektorí si pamätate jeho aktívnejšie pôsobenie na tomto portáli http://cakovsky.weebly.com/index.html
termín fotostretka sa prelína s touto výstavou, tí nadšenci, ktorí su lenivejší a nešli by na túru, kľudne by túto výstavu zvládli. Tuším ma chytila lenivosť :-)...
Dakujem Janet :)
Podrobné údaje o téme
Téma: FOTOvýstava
Stav témy: otvorená
Založil/a: Janet
Založené: 14. apríla 2012 o 12:59:10
Podrobné údaje o fóre
Fórum: Akcie a podujatia
Stav fóra: otvorené
Založil/a:
Založené: 27. októbra 2009 o 07:38:41
Ďalšie témy
- Moje poity z vystavy Annie Leibovitz
- AMFO 09 v BB
- Mesiac fotografie
- Stretko s fotky.sme
- Hľadáme
- fotostretnutia BA a okolie
- NOČNÁ BA
- 24:BA
- Kunerad 2010
- hladam modelky
- Šesť tém a tri hodiny
- Zaujímavá výstava fotiek
- 3. polročník stretka v Slov. raji :)
- FOTO Slovakia 2010
- Horalfest 2010
- Deň s Nikonom a ePhoto.sk v Košiciach, 26.10.2010, 11:00 - 18:30
- AMFO 2010 v B. Bystrici
- Mesiac fotografie 2010
- http://www.setkanifotografu.cz/
- ..fotostretko v londyne??
- Piatková akcia ....
- DIGIfoto 12/2010
- Decembrový výber Sme
- Amatérski fotografi na Slovensku - úspechy, výstavy, články...
- Klubová výstava
- Vystavy vo Viedne
- Sutaz pre mladych
- Fotostretko TERCHOVÁ október 2011
- Fotosúťaž na stretku
- Fotostretko Špania Dolina
- Bratislavsky FOTOPARK 2011
- Fotosúťaž : Prirodzene ženská
- Cyklistika s fotenim (Passau - Bratislava)
- Oživme fotky.sme
- Fotomaraton
- Fotosúťaž Nikon Kalendár 2012
- Výstava Tatranské fragmenty
- Výstava
- AMFO 2011 v Humennom
- Vernisáž klubu pri SEDF - T. Javor, R. Baranovic, S. Pittner a Milivoje Jocic
- FOTOKLUB-Y
- portfolio review
- AMFO 2012
- Letná súťaž nebude?
- Devin
- FOTO v ZÁHRADE
- Fotosúťaže
- AMFO 2012 Humenné
- Fotovíkend v BB
- Pre nás amatérov
- Fotostretko Banská Štiavnica
- Focus On Imaging
- Fotostretko Banská Štiavnica 17-19.5.2013
- Fotostretko Banská Štiavnica už len 14 dnííí

Jéééj, to je ohromné! A okrem toho taká známa autorka! (aspon v nasich kruhoch) velmi sa tesím aj za teba a gratulujem. Pri fotostretku namiesto túry? ? ? ze by som sa pridal k Murovi 09?