Sme.sk » fotky.sme.sk » Diskusné fórum » Voľná diskusia » Ako skritizovali moje fotky na Portfoloi Review

Ako skritizovali moje fotky na Portfoloi Review

Diskusné príspevky:

Pridal/a commandcom 2. januára 2012 o 16:29:36

 

Kalendár na stiahnutie

MIlí priatelia SME fotiči, so želaním najkrajšieho nielen fotografického svetla v roku 2012 vám ponúkam na stiahnutie môj tohoročný autorský kalendár. Úplne zadarmo :-)
Čítajte viac: http://tiborjavor.blog.sme.sk/c/284870/Kalendar-2012-na-stiahnutie.html#ixzz1iJbCm2AK
Pridal/a zolec.. 4. januára 2012 o 22:54:46

 

(staženo 30x, zbývá 0 stažení) :-(
Pridal/a commandcom 5. januára 2012 o 13:30:17

 

Pridávam:-)

Pridal/a zolec.. 6. januára 2012 o 16:09:48

 

..stiahnute, THX :-)

Pridal/a Viva 8. novembra 2011 o 17:47:09

 

Posledný diptych je silne emotívny ... zasiahne podľa mňa každého, odkaz je tam jasný ... veľmi zapôsobil aj na mňa.  

Pridal/a commandcom 9. novembra 2011 o 17:32:10

 

Nuž ašte raz zaspamujem link. Kuknite na diskusiu, vcelku zaujimava. http://tiborjavor.blog.sme.sk/c/280014/Ako-skritizovali-moje-fotky-na-Portfolio-Review.html
Pridal/a Rudolf Baranovič 9. novembra 2011 o 18:32:38

 

tak som sa teda aj ja zapojil do diskusie :)

Pridal/a commandcom 7. novembra 2011 o 15:42:58

 

A ten preklep v nadpise nie a nie opraviť...

Pridal/a Janet 7. novembra 2011 o 16:48:16

 

commandcom klikni vpravo na fórum s názvom Voľná diskúsia, otvoria sa ti všetky témy, najdi tú svoju a klikni pod ňou na uprav tému, prepíš a potvrď, určite ti to pôjde !! :) veľa zdaru !!

Pridal/a commandcom 7. novembra 2011 o 19:11:46

 

Nejde to... Ale to je jedno. Inak, pod tym clankom je par zaujimavych nazorov. Kto ma zaujem, iste sa zasmeje aj pouci..

Pridal/a Rudolf Baranovič 7. novembra 2011 o 21:59:03

 

precital som aj tvoj clanok aj diskusiu. No a musim povedat, ze toto je pre mna este velmi vysoka skola matematiky. Si proste v uplne inom leveli a velmi ocenujem, ze tu s nami zotrvavas. Drzim Ti palce, nech sa ti dari.

Pridal/a commandcom 7. novembra 2011 o 15:32:29

 

Nie každý z fotografov amatérov, či profesionálov postrehol, že aj toho roku sa ako sprievodné podujatie Mesiaca fotografie 2011 uskutočnila akcia Protfolio Review. Je zaujímavé byť účastníkom. Už piaty rok za sebou sa mi pošťastilo nechať si svoje práce skritizovať známymi odborníkmi, ako Rui Prata z Portugalska, alebo Walter Bergmoser z Nemecka. Alebo aj našou Petrou Cepkovou.Čítajte tu: http://tiborjavor.blog.sme.sk/c/280014/Ako-skritizovali-moje-fotky-na-Portfolio-Review.html

Podrobné údaje o téme

Téma: Ako skritizovali moje fotky na Portfoloi Review
Stav témy: otvorená
Založil/a: commandcom
Založené: 7. novembra 2011 o 15:30:59

Podrobné údaje o fóre

Fórum: Voľná diskusia
Stav fóra: otvorené
Založil/a:
Založené: 27. októbra 2009 o 07:40:21

Ďalšie témy

© Copyright 1997-2020 | Petit Press, a.s.