potrebujem poradiť...
Nie je tu náhodou nejaký právnik? Potrebujem poradiť ohľadom obch. práva... ;o)Diskusné príspevky:
Este, ze Ta tu mame, Karlicku...
To bola reakcia na ten "talent"...
Ked si, Karliku, taky talentovany, tak co sa tu zhadzujes na tejto stranke urcenej pre normalnych ludi?? Ale aj tak si myslim, ze si tu niekto myli "dalmaciu s decimalkou"... čus!
Karlíku dik za radu našla som od tohoto autora len toto http://www.abcknihy.sk/Kniha/expozice-a-svetlo-2100180.aspx ...
A talent, netalent, proste chcem si niečo o fotení prečítať o fotografovaní, či cvakani z klasického prostriedku na vzdelávanie a nie len z PC, aby som odkukala od lepších odo mňa ako to robia a v lete v záhrade sa hodí takto si s knihou v ruke polebediť...hmmm
Osobne ešte toho viem dosť málo o fotení, a cvakať ma už nebaví !!!!!! :D
Fotografia je podľa mňa svedectvo o ľudskom zrakovom vnímaní čohokoľvek okolo nás, či už náhodnom, alebo plánovanom cvaknutí fotoaparátom, a to takom, ktoré osloví toho, kto to svedctvo uzrie a pošteklí nielen jeho oči, ale aj jeho vnútro...
Haha to je múdra myšlienka po prebudení čo !!???.....:D
> Expozice a světlo / Harold Davis
.... No zrovna túto som prečítal.Pokiaľ ide o knihy tak skoro výnimočne:) /za ma môžem doporučiť -Páči sa mi to!:) / Kniha je zameraná na krajinu a makro, čo by ťa myslím mohlo zaujímať. Prevažne sa zameriava na techniku a postupy nie na nejaké "pocity" a rady "ako kreatívne vidieť-myslieť" ( čo sa dá asi z knižiek asi aj tak ťažko vyčítať .... btw), ale sú tam aj mikropíbehy kedy a ako fotky vznikly. Myslím, že kde sa foťák prepína do režimu M,A,S vieš, takže môže mnohé ujasniť .... proste po prečítaní by to potom malo na kopci scvaknúť ... čo a jako: clona, čas... ISO ... by som tam mal nahádzať bez rozmýšľania:) _ jj. A priprav si kvalitný statív, chlapík dosť cloní, žiadne snové kvietky na F2.8:)
... btw2: pri čítaní práve tejto knihy vznikla moja fotka
http://fotky.sme.sk/fotka/106785/dobru-noc-wide-reedit
štýlom: najprv prax ...potom dočítam teóriu, ( niečo v štýle "najskôr imidž, ... potom gitara:), keď som sa z obloka pozrel ..., takže inšpiratívna tak-trochu iste tiež:)ukradli Ti nejakú foto?
:o)) nene, potrebujem radu ohľadom jednej stránky, resp. o VOP...
http://www.anima.sk/?action=eshop&page=1&sort=item_name&order=0&showtype=images&publisher=60&author=&group=35&id=4114&detail=1
nemá z vás niekto túto knihu? či sa ju oplatí kúpiť...hmm
Od Michaela Freemana mám Očima fotografa a tá je celkom podarená, je tam toho dosť a nie je tam popísané úplne ako si dať fotoaparát k tvári :P , Lebo dosť kníh sa zaoberá akoby úplnými amatérmi. Počul som aj o jeho knihe Čiernobiela fotografie, a tiež pozitívne.
Prosím Vás nie je z vás náhodou niekto právnik, resp. je v správnom konaní ako doma !!??? Potrebujem radu, resp, vyslovenie právneho názoru k opravným a mimoriadným opravným prostriedkom (k môjmu rozh. vo veci jednej záležitosti) Teda chcem si overiť, či som postupovala správne pri rozhodovaní..Ak sa niekto nájde, bola by som veľmi rada a určite by mi to pomohlo... Vďaka
Podrobné údaje o téme
Téma: potrebujem poradiť...
Stav témy: otvorená
Založil/a: Vi ♪ Da ♪ Ho
Založené: 24. marca 2010 o 19:36:28
Podrobné údaje o fóre
Fórum: Voľná diskusia
Stav fóra: otvorené
Založil/a:
Založené: 27. októbra 2009 o 07:40:21
Ďalšie témy
- fotenie
- Debata uživatelů o uživatelech fora
- fenomén "MAZANKO"
- JAKUB MAZAN - idzem preč
- krava zabudla ze telatom bola? si zabudla kto ti medzi prvymi tu radil??? ale nevadi, ucitelov je tu nastastie dost a aj takych co nefotia mazanice, pseudoumenie a takdalej.. dakujem za pochopenie lady sa pohnu, ak to urobis hlavne sama v sebe. vela st
- Ehm nieco pre inspiraciu aj sa pomaly inspirujem:))))
- 6. december - blíži sa deň sv. Mikuláša...deti aj dospeláci tešíte sa na balíček ...
- Umění a Vánoce :)
- Hodnotenie fotografii...
- Prežime krásne Vianoce.
- dobré fotky
- návrh nového hodnotenia
- hodnocení jinak
- KtoJePodvodník?
- teoretizovanie
- FOTKY.sme
- Plagiatorstvo
- Našla sa karta
- panorama
- Konkurenční fotoservery
- Záplavy
- Fotografia ako obraz doby
- Tlačíte si foto?
- Analóg versus HDR
- Veterani medzi nami
- One Life Photography Project
- O ČLENOCH FOTKY.SME.SK
- Velkost fotografii
- Gýč, dokument a art
- giveawayoftheday
- Čo sa mi na foto sme nepáči
- Opäť jeden fotoblog
- fotografia (fotenie) ako job
- Fotografie vs umění
- Úpadek fotky.sme
- Hirschov index
- Fotky,ktore ma zaujali na konkurencnych strankach
- Prišla som o foťak
- Fotky detí
- Ako skritizovali moje fotky na Portfoloi Review
- Prosba o pomoc pri výbere "foťáku"do 400 EUR
- Supermoon
- Prosba o hlas vo fotosutazi
- Že vinš všetkým :)
- Problem s ukladdanim fotografii vo fotoaparate..
- Serial Neviditelny fotograf
- Fotia skvele: Krásy slovenských hôr od nevidím do nevidím
- Fotia skvele: Horiace Tatry, Spišský hrad, mráz a mesiac v jednom
- FOTIA SKVELÉ....
- hladam modelku
- marek palacka - biely vlk
- i svadba sa da fotit zaujimavo
- Navrh admin.fora...
- O čom je fotenie
- Street
- Asi tu skončíme!!!
- Aj my sme Tatry
vďaka Kajo, no v AJ by mi to samovzdelávanie trrrrrrrvalo strašne dllllllllllllho...:) lebo AJ neovládam a s pomocou slovníka to je trapovisko..:D